Då var vi åter igen extrem inaktiva. Bildbomb:


Don't let it break your heart


Kvällens tidsfördriv


En bakfull och lång söndag


Life is what happens to you while you're busy making other plans

Vissa händelser får en verkligen att tänka till och fundera över vad livet egentligen innebär. Det mesta i livet handlar nog att ta vara på det man har. Man vet aldrig när det är för sent. Det kommer vi nog aldrig få veta, förrän det är för sent. <3



En dagbok på 365 sidor

dagens inköp:
 
min första riktiga dagbok. här ska det fan dokumenteras! Ps. den är rosa. ds.

Bourbon Rose

 

Denna underbara efterlängtade ledighet

JA, som rubriken lyder. Äntligen är jag ledig - i en dag. En hel tisdag. På hela 3 dagar har jag hunnit jobba över 20 timmar! Så himla slitigt men shit vad man förtjänar ledigheten efter dessa dagar. Underbart. Om typ lite mer än en månad är det Coldplay också. Fan vad jag älskar att se fram emot saker! Åh.
 
Ja, och så från ledighet till något helt annat...nämligen...trumviiiiiiiirvel....grått hååååår! Ja, grått hår. Jag har alltid färgat håret. eller ja... alltid... jag började färga håret när jag var 13 och innan dess var jag världens lintott. Jätteblond. Så jag har alltid sett mig som blond. När jag för några månader bestämde mig för att sluta med dessa idiotier och låta håret vara som det är så blonderade  jag det för en sista gång. Jag kände mig liksom hemma igen. veckorna gick och jag och pappa sitter vid middagsbordet.. (det hade vi det här laget börjat växa ut en lite mörkare utväxt, för jag är ju inte jätteblond numera). "Titta pappa, vad fin jag är i blont hår. Det är ju liksom jag..." "Ja, sedan börjar du få en grå utväxt också. Men annars är det fint..."......................tack. Så ja, jag börjar tydligen bli gråhårig. Det känns fint. 19 år och jävligt gråhårig. Det fattas bara att man börjar kallas för tant. Tant-Lina.


Coldplay – Lost? 
 
 

Bucketlist

Jag har lyckats med en alldeles egen bucketlist. Stolt brud. 3 rader blev till massa.. och fler ska det bli. Framtiden känns så mycket klarare när man har det nerskrivet. En bucketlist är ju inte heller något kortsiktigt mål. Det är flera mål som kan hända närsom helst i livet, innan det tar slut. En sak som är spikat är att jag en jävla gång ska se City and Colour. (Vart fan är du Dallas Green när jag väl behöver dig? Komsi. Du är min gud jö.) Sedan vill jag ju också:

Resa till USA. Och till Kina. Och till Japan.
Lära mig ett nytt språk.
Hitta en själsfrände.
Flytta till en plats som inte finns (men det kanske ni har fattat. )
Tatuera min fot.
Lära mig och leva. Typ i nuet. (På riktigt.)
Skriva artiklar i en cool tidning.
Kunna flytande engelska.

Fan vad mycket jag vill. Men allt detta är sant, fast detta är bara en fis i rymden av allt på denna jord jag vill.

Mindfulness var det ja. NU: Peppa inför en jobbhelg som innehåller cirkus 20 timmars arbetstimmar.

Flowchart


Catcall

Catcall – Satellites
Catcall – On My Own
Catcall – Swimming Pool
Catcall – The World is Ours


I want to find a place and just be be be

Jag har alltid varit den som vetat att jag ska härifrån. Fly. Det är många som tänker så, för det är oftast något man ska göra. Man ska göra upp med sitt förflutna och börja om på ny kula. Men den senaste tiden har jag känt att jag inte har bråttom härifrån. Det är egentligen ingenting som gör att jag måste härifrån. Jag har ju allt här. Men nu börjar jag känna det där behovet igen - att jag måste härifrån. Jag vill inte vara kvar. Jag skulle kunna göra vad som helst. Men samtidigt.. det är ingenting som får mig att fly. Jag vill hitta det där stället där man bara kan vara och upptäcka livet utan de miljöer man är van vid. Kanske utmana tryggheten.. Var hittar man det stället? För jag vill inte att det stället ska vara här. Det går inte. Det måste vara en ny plats. En plats som ingen känner till..

Fan vad filosofiskt. Jag bjuder på en fin spellista istället; rainy fakking summer
 

Trygghet är att gå vilse utan att tappa bort sig

154 dagar på pricken var det sedan mitt senaste inlägg. 154 dagar tog det mig att inse att jag faktiskt saknar det här. Jag älskar att skriva och jag saknar det fruktansvärt mycket.

Pigga nätter får mig alltid att bli filosofisk. Den 8 februari var jag också filosofisk. Men även en ganska vilsen, funderande, uttråkad, skoltrött, 18 årig (och 355 dagar) själ som var jävligt skraj inför framtiden. Nu sitter jag här, 5 månader senare, och den enda skillnaden den 11 juli är att jag inte är skoltrött och 18 år. För snart en månad sedan tog jag studenten och jag måste erkänna det; i'm so fakking scared. 

Mest av allt tror jag att det handlar om att våga inse att en tid i ens liv har passerat och att tryggheten man hade där är borta för evigt. Det är just det jag, och säkert 6 miljoner andra nyblivna vuxna är rädda för. När vi gick i skolan var vi som tryggast, vi visste vad vi skulle göra varje dag och även om vår vilsna ungdomssjäl tappade bort sig visste vi ändå vart vi kunde vända oss - vi hade trots allt skolan, det var vårt andra hem.

Nu när den där tryggheten som vi hade i 12 år är borta måste vi ersätta den med något annat som får oss att känna oss trygga. Det är sjukt svårt, för egentligen spelar det ingen roll om man har en trygghet. Nu menar jag inte att man ska leva utan trygghet. Hittar man inte tryggheten i skolan kan man hitta den i någon annan. Men vad händer när den tryggheten sviker en? Vad händer när man står där helt ensam, på egna ben och inte ännu har tryggheten i sig själv? Det jag menar är att man måste lära sig att leva utan den där tolvåriga tryggheten och lära sig att bara leva med sin egen trygghet, som väldigt många aldrig riktigt har hittat eller kommer hitta. Det är faktiskt svårt under ungdomens år att hitta den, pågrund av andra stödpinnar som håller kroppen uppe, som man även förlitar sig på. Men nu är det på riktigt. Det är nu världen och livet ligger i mina händer och jag ska klara mig själv. Jag kan göra vad jag vill. Jag tror jag börjar med en bucketlist, det känns ganska simpelt och inte allt för långt borta.
 
Over and out amigos.

RSS 2.0