Jag hatar lukten av infekterade bihålor.

Typiskt mig att bli sjuk två dagar innan avresa. Men what to do! Om exakt 1 dag, 18 timmar och 59 minuter sitter jag på planet till Thailand. Göttttttt. Bilden gestaltar en frasbok från 1943 ifall Amerikanerna skulle ockupera Sverige. Go Po liksom! Shin-da Po! Språkhistoria <3

I wanna run and hide

Gammal skit rostar aldrig.

Do what you love, and do it often.


I have a confession to make...

Folk biktar sig hit och dit, så jag måste bara bekänna en sak; jag har blivit besatt av post-it lappar. Det sitter post-it lappar över hela mitt rum och det block som nästan var oanvänt för en vecka sen börjar sakta men säkert tunna ut. Det är faktiskt lite skrämmande. Jag skulle inte överleva min vardag utan dessa post-it lappar. Post-it lapparna är min andra hjärna med andra ord. För det jag inte orkar ha i min hjärna har jag på blåa, gröna, gula eller rosa lappar. Fast klistret är uselt så alla lappar ligger i princip på golvet. Det känns lite lättare nu, för nu vet förmodligen fler än bara 2, 3 stycken. Tack!

The lions roar


Jag vill ha snö, glögg, knäck, pepparkakor och Ensam hemma-maraton

Längtar efter en lugn helg. Nu återstår plugg. Älskar att ta tag i sånt man har skjutit på i evigheter...
The Golden Dogs – Never Meant Any Harm <- nostalgi

Armour let it through, borne the arboretic truth you kept posing

Har så sjukt svårt att förstå att för ungefär precis tre dygn sedan stod jag och såg mitt favvoband. Jag kommer nog aldrig förstå det, det var så fruktansvärt bra och magiskt. Mycket fin helg i Stockholm. Debut på spybar och allt. Känner mig nästan lite cool alltså..

Imorgon <3

Bon Iver

RSS 2.0