Nackdelen med mig och ny nötmusik är att jag nöter och nöter och nöter och tillslut vill jag aldrig höra låtarna igen

Keane – We Might As Well Be Strangers
Mando Diao – All My Senses
Nause – Made Of - Radio Edit

Operation: how to open a coconut

Jag har aldrig i hela mitt liv käkat en alldeles färsk kokosnöt så för r några dagar sedan köpte jag mig en för att testa. Det jag inte tänkte på när jag stod där i affären och höll den i min hand var; hur i _helvete_ ska jag få upp denna fina skapelse? Det kom när jag väl stod där med kniven i min hand och gjorde allt för att den skulle öppna sig. Den var stenhård. Verkligen stenhård. Nästan hårdare än en sten. Jag gav upp kniven och övergick till skruvmejseln och hammaren istället. Sååå...efter många bangbangbang, aj, bangbang, helvete, bangbangbang, den här går inte - lyckades jag få upp ett litet, litet, litet, litet pyttehål där det rann ut massa kokossaft och jag lyckades även få ut lite kokskött som smakade allan. Antingen så hade jag jävligt otur eller så är det så att färsk koksnöt inte är något att hurra över. 10 kronor kostade det mig att inse det. Nu vet ni det!

Filmtips

Väldigt fin film som inte kan lämnas oberörd. Det är sällan filmer får bra betyg av mig för jag är så jävla kräsen av mig, men den här filmen får nog 9½ av 10 möjliga. Jättefin film.


Home sweet home

16 fantastiska dagar i paradiset och nu är jag hemma. Så konstigt, så skönt, men jag kommer fortfarande sakna det. Jag kommer saknar att sova på hårda golv. Jag kommer sakna min 20 kilo tunga ryggsäck. Jag kommer sakna sanden även om jag hatar den. Jag kommer sakna solen även om jag vanligtvis nästan är allergisk mot värme. Jag kommer sakna kalamari hur mycket jag än fått nog av det. Jag kommer nog sakna det mesta även om jag är lite smygkär i Sverige och har längtat efter svensk kultur. Jag är så glad att jag äntligen har musik igen. 60 låtar i en trasig Ipod på 2 veckor är alldeles för mycket... för mycket....
Igår var jag uppe i 38 timmar innan jag fick sova. Packa upp har jag hållt på med hela dagen men är fortfarande inte klar.
Idag skulle jag bara till jobbet en sväng och vad kom jag hem med? Jo, 3 jävla kassar kläder och några hundra kronor fattigare. Det är väl så det ska vara, har man varit borta i två veckor ska man göra av med lite mer pengar. Bara för att liksom. Men billigt var det och jag fick hem hur mycket fint som helst.
Image and video hosting by TinyPic

Igar red vi pa Paros


Dag tre pa Paros

Tiden gar sa fort, detta ar var tredje dag pa Paros, pa fredag aker vi till Antiparos och pa tisdag aker vi hem. Jag langtar lite hem. Fast det ar anda sa underbart har. Imorgon ska vi rida, det ska bli kul.


Lina och Sara gar pa en motorvag i centrala Paros och bilarna passerar hogtjutt..........

Sara : Lina, ser man mina tuttar?
Lina : Va?? Ser man mina tuttar?? 
Sara: Nej, ser man _mina_ tuttar?
Lina: Vaaaa? Ser man mina tuttar?
Sara: Vaaa? Vill du massera mina tuttar?
Lina: What? Ska jag massera dina tuttar?

Paros tomorrow

Imorgon bar det av till Paros, vilket innebar att det har ar allra sista kvallen pa Naxos. Idag akte vi till en strand som vi inte alls vet namnet pa. Det var i alla fall valdigt sandigt och jag har 1 kilo sand i min vaska. Supernice.

Idag vill jag ata blackfisk.


dag 5

Dag 5 av 16, det ar sa javla underbart. Idag kollade vi pa solnedgangen vid Portara som vi missat 4 dagar i rad och jag at blackfisk for forsta gangen. Cool tjej. Jag ar lite smatt foralskad i Naxos. Naxos ar fint. Underbart. Pa mandag aker vi vidare till Paros. Det blir spannande.

09.33 börjar vår resa och ärligt talat är jag lite nervös, men så ska det nog vara. 16 dagar!

Image and video hosting by TinyPic

RSS 2.0