Shell Games

5 dagar hemifrån har känts som en evighet, men det har varit fina 5 dagar.


Glad, överglad, nervös, jättenervös, lycklig, överlycklig, spänd, jättespänd...men what the heck! This will be awesome. More than awesome.

Dagen har varit hur bra som helst med min finaste vän och jag kan inte sluta packa, för det blir aldrig bra. Hatar att packa. Någongång ska jag väl lyckas. Imorgon -> London, The Killers, The Good Natured. Dammit!



Du säger att saknad kan man lära sig att leva med ibland

VinterNoll2

The unvarnished truth

Idag:
- Började det spöregna precis när jag skulle lägga mig ute och sola.
- Är det 3 dagar kvar. 3 dagarrrrrrrrrrr...
- Har jag inte gjort ett skit.


Good shit

Neon Indian – 6669 (I don’t know if you know)
JJ – Things Will Never Be The Same Again
Local Natives – Who Knows Who Cares
The Concretes – I wish we´d never met
Patti Smith Group – Free Money

Jag dog nästan idag, på riktigt

När jag var ute och gick var jag med om vääärsta nära-döden-upplevelsen. Det var sjukt läskigt. En jävla idiot körde runt som en galning i _minst_ 150 km/h och trodde att han var coolast i världen, när han sedan skulle slira sådär tjusigt (som epakillar gör när de ska styla på någon) så höll han på att mejja ner mig. JÄVLA IDOT. Jag blev fan asrädd, såg nästan döden mitt framför mina ögon, typ liemannen. Väldigt väldigt läskigt var det, för jag visste inte alls var jag skulle ta vägen. Med tanke på att det var väg överallt och jag visste inte alls vilket håll han skulle komma ifrån nästa gång och HUR gärna han skulle vilja mejja ner mig nästa gång. Men det var nog inte meningen och det måste nog sett väldigt roligt ut. Han skrattade i alla fall. Kändes nästan som att jag var med i en Johan Falk-film eller något i den stilen. SJUKT. Men ändå; JÄVLA IDIOT. Jävla svin.

Imorgon ska jag vara på jobbet 0700. Lovely! Men det blir nog kul. En vegetarian i charkelicharken!

Jag vill göra en Fritzl fast med kladdkakor

Idag kan jag ha lyckats göra världens godaste kladdkaka. Bara därför ska jag ta pantent på receptet och göra min alldeles egna källare till en kladdkakekällare, då kan jag leva på kladdkaka för resten av livet utan att någon märker något. Josef Fritzl gömde sina barn, jag gömmer kladdkakor. Ingen borde märka något i alla fall...

Cape Kod Kwassa Kwassa

Idag cyklade jag över 1 mil! Och jag har köpt mig en värstingmobil, så nu är jag coolare än coolast! Ascool.

C’est toujours un autre coeur qui nous fait sentir le nôtre


2:36 2:36 2:36 2:36 2:36 2:36 2:36

Fix You

Folk skjuter sig för pannan eller dödar någon annan

Fulla För Kärlekens Skull

Fjollträsket

24 timmars visiten i Fjollträsk innehöll både studentskiva och ett besök på Trädgården med min bobrorododeror. Det var trevligt. Trädgården var ju inte direkt någon trädgård, det var mera ett undergroundplace som låg under en motorväg och man kände sig väldigt cool där. Coolare än vanligt alltså. Då är man ganska cool.
När vi skulle pallra oss hemåt träffade vi på en fyllegubbe och fylletant på ett räcke och vår konversation såg ungefär ut såhär:
Fyllegubben: EYY! Ni som går ddddär! Ja, precis där....... ni är vääldigt fina ihop. Jag ville bara säga det. (Dock så sluddrade han riktigt rejält så det lät mycket roligare)

Jag: Alltså eehhhh.... -> HAN <- (pekar på JoJacocobob)...är...min...brorsa? Så jag hoppas inte det........
Fyllegubben: ÄÄääääääääH! Ni är fina ihop!
Jag: *Piiiiiiiiinsam tystnad*.... ehhhhh... (vid det här laget blev det faktiskt väldigt akeward då fullisen i fråga inte förstod hur himla fel det blev. Jag tror han fortfarande inte fattade att vi var syskon.) Jag börjar asgarva och situationen var väldigt akeward. Fast ändå ganska rolig. Väldigt mycket roligare under händelseförloppet, men ändå.... fyllegubbar i Fjollträsk! 10 poängare.

But you're fooling yourself

Travis – Re-Offender

Blommor gör alltid bilden så magisk. Eller så är det bilden som gör blommor magiska. Värt att tänka på i alla fall. Jag diggar magiska saker.



Cool brud


I hope to learn as time goes by, that I should trust what's deep inside


Japp. Jag åkte skidor till Rättvik.

Inatt drömde jag att jag åkte skidor nerför en jättebrant och jätteläskig backe till Rättvik. Sedan FLÖG jag (ja, med mina skidor) upp för en liftbacke och FLÖG in i en värmestuga. Det var hur häftigt som helst. Älskar drömmar som man inte fattar ett skit av när man vaknar. Awesome. Älska vindrömmar!
Parken – Jag Har Varit Vilsen, Lisa
Mando Diao – You Can't Steal My Love
The Naked And Famous – Punching In A Dream
The National – Anyone’s Ghost
Pony Pony Run Run – Hey You
Fleetwood Mac – Little Lies

110604

Idag prioriterade jag jobb framför en massa hejdundrans pådrag och jag måste säga att jag klarade mig väldigt bra utan Rockstad, Rix FM och massa fulla irriterande och besvärliga fjortisar. Det som mötte mig när jag kom utanför HKs murar var en konstig blandning mellan öl och finfina spyor. Och så lite fjortisskrik och fajt på  det.
Kändes lite som värsta zoombielandet, men sen kom jag på att... ajuste, det är ju bara Falun. Samma sak. Coolt. Men det roliga var att jag kände mig minst lika (om inte mer) berusad som alla dessa fjortisar. Jättefull. Jättepackad. Hög. Aspackad och ashög på en och samma gång. Men det var jag definitiv inte.. jättekonstigt... superkonstigt. Askonstigt. Superkul. Jag gillar vintagekonst, det är fint. Mycket fint. Kent – Elvis

Sundance Kid



Thunder only happens when it's raining, players only love you when they're playing

Fleetwood Mac – Dreams

This is love, real love


Daylight can never really hide what's alive

Jag älskar att snooza, helst i flera timmar.

Junijunijunijunijunijuni

Första juni betyder sommar. Första juni betyder 10 dagar kvar till mitt offentliga sommarlov. Första juni betyder 22 dagar till London. 22 dagar. Jag har resfeber redan nu. Vill börja packa redan nu, men så kul ska vi inte ha det.

Idag var jag på biodejt med Nathalie. Vi såg Baksmällan två och den sög verkligen. Dock så träffade vi en ganska så trevlig psykpatient påväg hem som höll på att köra ner i vattnet efter att ha försökt mejja ner oss med sin cykel, det var ganska roligt. Vi sket nästan på oss. Så trevligt var det. Magisk låt: Phil Collins – In The Air Tonight

RSS 2.0