We are everything we need

Nyår är som att vakna upp någonstans och inte veta var man är påväg. Att vakna upp någonstans, känna året gå på repeat i 5 minuter och sedan har man plötsligt alla chanser i världen igen. Man börjar om, lovar sig nya saker och sedan blir det ändå helt... annorlunda...
Egentligen fattar jag inte riktigt var vi är påväg, att jag inom snar framtid kommer stå beredd att påbörja nya saker, börja om livet. Jag vet bara att jag har haft ett lärorikt år med fler dåliga saker än bra som jag kommer göra tusen gånger bättre nästa år. Jag ska göra mitt bästa i alla fall. Försöka. Tack mina fina vänner för ett fint år. Och skål!

Jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjja

Igår startade jag ett brandlarm! På hemköp. Duktigt.

Att sakna

Den människa som inte lever med någon saknad, måste leva ett konstigt liv.

Fu

Vissa dagar känner man sig som en kung och andra dagar som en jävla looser. Idag är jag en jävla looser.

I'm suprised

Mando Diao – Sheepdog

Från chillplaner till festplaner


Falun vs Éstocolmo

Julen är över tycker jag. Juldagen is here och jag är sjukt trött efter allt godis och jobbpasset igår, alla ska ut och jag bestämmer mig för att chilla. Snart är det nyår och jag har för tillfället inga planer kvar. Stockholmsplaner får nog utbytas mot Falunplaner. Jag accepterar utbytet. Men det blir nog bra.

Ibland vill jag alltid vara blond.

Smith & Burrows – Only You
Chromeo – Don't Turn The Lights On

Asienbilder

Mer är på gång. Snart.


What doesn't kill you makes you stronger

Jag kan inte förstå att det snart bara är 5 dagar kvar till självaste julaftonen och jag har absolut inte en enda gnista julkänsla. Inte ens en gnutta, ingenting. Jag har försökt med allt; julmusik, pepparkakor, glögg, sunes jul, blablabla...nu är det till och med ett vinterlandskap ute, men jag känner ingeting. Det är helt tomt i mitt fd julhjärta, jag känner ingen kärlek alls. Det är väl så att man måste acceptera att man inte är 10 längre. Det måste vara så att det försvinner med åldern och hjärnan har annat att tänka på. Men ändååååå...jag vill ha den där mysiga känslan innan jul som man hade som barn. Den förväntansfulla känslan som gjorde december så speciell. Det är en av alla andledningar till varför jag vill vara där igen. Sitta fastklistrad framför julkalendern och bara känna. Återuppleva det om och om igen. Varje jul. Inte varje jul tills man blir 18. Varje jul - livet ut. Jag vill. Jag villllllllllllllllllll...men det kommer aldrig bli så igen. Aldrig mer. Jag älskar julen, jag älskar känlsan. Men utan den där känslan känns det bara konstigt och jobbigt.


30 augusti

Coldplay.

Back on track

Det är så konstigt att komma hem efter två veckor i Asien, känna blasket mot fötterna och lukten av jul som slår emot en, fastän man inte känner den. Jag har slutat känna julen. Vill så gärna, men kan inte. Jag har nog blivit för gammal. Det är tragiskt. Bara för att det är jul - känn lukten av blommorna. Jonathan Johansson. Njut.

RSS 2.0