My my, hey hey

Idag slog det mig att jag förtusan inte bara är ledig den här veckan. Jag har sommarlov!!!!!!! Eller, ja... mitt officiella sommarlov får jag om 11 dagar, men eftersom att jag är ett sånt där _smart_ handelsbarn får jag lite chillidill i förtid. Ganska soft ändå. Jag klagar inte.

Simmade tvåhundra meter idag. Skapligt duktigt. Känner mig även lite halvt invalido i hela kroppen. Men invalido är väl ändå ganska nice. Jag har en smart och filosofisk vän som sa något väldigt klyftigt idag, som är värt att lägga på minnet. Inte för att det har med något att göra... men ändå; Don't hate the player, hate the game.

3 saker:

1. Sol.
2. Ledig.
3. Glad.

Jag brukar inte skryta, men jag har förvandlat en långkjol till ett par höga shorts. Det ni!


I believe in so much more than just be nice and saying alright



Man måste genom skam, man måste genom drömmar, man måste dö några gånger innan man kan leva

Idag tappade jag bort min P&L biljett i drygt en halvtimme, det var ganska enerverande. Fett av mig. Den låg under min säng och nu är den i tryggt förvar... tror jag...

Såg en magisk spelning med Håkke idag på tv. Det fick mig nästan att rama in min biljett efter biljett-under-säng-incidenten. Håkke och P&L blir magiskt. Episkt.

65 dagar

Jag är så glad. Finns så många feta grejer att se fram emot! Hela sommaren kommer bli väldigt...pompös? Ja, pompös var rätt ord. Pampig kanske.... eller bara väldigt fet. Fet sommar ♥

Idag brände jag mig på ett strykjärn. Det var ganska skickligt av mig. Nu sitter det ett finfint brännmärke på min underarm. Inte nog med det, några minuter efter var jag påväg att skära mig också. Ännu mer skickligt av mig. Jag diggar gammal musik, sådan musik som var poppis när jag inte ens var påtänkt. Queen är ett sådant exempel. Den dagen Freddie Mercury återuppstår ska han bli min man. Skitsamma att han är bög, han ska då bli min gud i alla fall..
Queen – Bohemian Rhapsody
Queen – Somebody To Love

Daydream in blue



Det snurrar i min skalle. Ganska mycket faktiskt.

Jag kom nyss hem. Känner mig som en död zoombie. Då kan jag lova att jag inte känner mig speciellt levande. Jag har jobbat i 7 timmar, och innan dess skola i 6 timmar. Jag kommer drömma om flygande avokados och hoppande plommon. Eller så drömmer jag att jag har massa PLU-tatueringar. Vore i och för sig ganska snyggt.. men aa... nu sitter jag och förtär en efterlängtad och något försenad middag. Jag förtjänar minst en sovmorgon imorgon. Bara för att jag är så duktig.
Ray LaMontagne – You Are The Best Thing

110525

Tre saker;
1. Jag missbrukar soyamjölk, ligger åtminstone i riskzoonen.
2. Min älskade kokosparfym är slut. Arrrrgh.
3. Kiss – I Stole Your Love

There are many here among us who feel that life is but a joke

Indigo Girls – All Along The Watchtower
Mycket fin cover.

Indigo får mig att tänka på regndropper, därför tänkte jag dela med mig av en väldigt underhållande händelse som inträffade idag när jag åkte hem från skolan. Det regnade det och det var ganska fint. Jag var för en gångs skull lycklig över att det regnade. Det droppade så vackert på rutan. Synd att jag inte hade kameran med mig. När jag satt där i drömmarnas värld tänkte jag att: "hm, gud vad skönt det skulle var att ta sig en promenad i regnet, en regnpromenad. Det regnar ju trots allt inte så mycket. Lite vatten har väl ingen dött av? (Ehm, titanic?)". Jag vill bara påpeka att detta var ungefär två sekunder innan jag reste mig upp för att kliva av bussen.
Precis när dörrarna hade öppnats och jag satt ner min fot i marken var det som att någon hade hört min föregående tanke. Någon häller en hel jävla tsunami över mig. Det var inte ens kul. Eller jo, lite. Men jag blev nästan lite arg. Tänk vad det måste sett roligt ut för de som satt kvar på bussen. Jag såg ut som ett o-mulligt sjölejon... fast sjölejon är ju ganska söta, så söt var jag allt. Hur som haver var det komiskt och förmodligen är det bara jag som skrattar åt det. Men ändå; önska er inte vad som helst... speciellt inte när ni är aströtta och ashungriga. Jag sprang hem blöt som jag var och somnade på soffan som vanligt. Vaknade med världens kreativitet. Det finns en mening med allt.

I'm about to lose control and I think I like it

Tog fram lite undermedvetna photoshopskillz och färglagde två sjukt gammal skisser som låg i min bortglömda låda. Sött att hon längst upp kollar i kors typ. Sne näsa har hon också. Perfektion. Ingen är perfekt. Operfektion är vackert. Kreavtivt skapande är kul. Speciellt när det sker spontant :)

Vinum et musica laetificant cor

Kite – Jonny Boy
The Verve – Sonnet
Architects – Hollow Crown
Tamarama – Everything To Me
Built To Spill – Traces
We are the Storm – Bermuda
Tingsek – Proud To Be Part Of These Days



Holocene

Bokeh är fint.

Cool things will happen when you least expect it

Idag såg jag en tiger på tre meters avstånd. På riktigt. I verkligheten. In real life. Den var fin. Jag har aldrig sett en tiger förut. Det var häftigt. Väldigt häftigt. Fascinerande.
På tal om tigrar; Fleet Foxes – Battery Kinzie

Houston, we have a problem

Myggor är jobbiga varelser. Speciellt när man ska sova. Faktiskt ganska rejält jobbiga. Särskilt när man vet att myggan ifråga befinner sig ungefär ett myrsteg från ens öra. När man väl tänder lampan för att göra kaos av den så tystnar den. Spårlöst försvunnen, som om den aldrig existerat. Man springer runt som en galning, klättrar på väggar, stolar, hyllor och river ner hela rummet. Endast för att göra virrvarr av en liten meningslös mygga som inte ens vet vad meningen med livet är. Sjukt värt det. Och när man släcker lampan igen så fortsätter den surra igen. Sådär fortsätter det tills man inte orkar mer. Tills man inser att det kanske inte bara handlar om en enda mygga. Jag hatar det fenomenet. Varför låter myggor egentligen? Grymt irriterande. Jag behövde bara ventilera mig lite. Nattliga problem kan vara bland det jobbigaste som finns ibland. Speciellt när myggor är involverade.

Home is where your heart is



Amor vincit omnia et nos cedamus amori

Jag gillar coola bilder, speciellt när dom är upp och ner. Coola hjärtan är också ganska coolt. Gud så härligt att vi överlevde jordens undergång. Inte nog med att vi överlevde, jag och Nathy får nytta av fredagens biljettinköp. November, november, november! Det känns nästan för bra för att vara sant. Men det är faktiskt sant. Love it. Love life.

Calgary

Imorgon ska vi tydligen dö i en hejdundrans-flodvåg. Judgement Day, som det så fint kallas. Gud så bitter den där Harold Camping skulle bli om jorden gick under exakt 17.59. Det skulle faktiskt jag kunna påstå. En 89-årig gammal fanatisk och konservativ präst från staterna har inte mer rätt än en ganska cool 18-årig dalabrutta. Det kan vi faktiskt konstatera här och nu. Om det nu skulle vara så tycker jag att han ska sluta kaxa, bara för att jag har rätt liksom. Fast å andra sidan tror jag att vi vaknar upp på söndag, noterar hur bitter den stackars prästen är och inser än en gång hur underbart livet är. Vilken tur att vi  i alla fall hann köpa biljetter till Bon Iver i novembre, ifall den bittra jäveln skulle ha rätt. Man vet aldrig. Jag är glad.



RSS 2.0